Pentuja 

Kasvatan koiria pienimuotoisesti kotioloissa. Myyn pennut ainoastaan hyviin ja vastuuntuntoisiin koteihin ja haluan tavata kaikki ostajat ennen myyntipäätöstäni.


Minulta pennun ostavan on hyvä ymmärtää  seuraavaa:

  • Koira on elävä luontokappale ja se voi sairastua ja sille voi tapahtua kaikenlaista. Yksikään kasvattaja ei voi taata koiralle täydellistä terveyttä, vaikka vanhemmat olisivat kuinka terveitä. Minulta pennun ostajan on sitouduttava ottamaan koiralleen vakuutus, joka turvaa tarvittaessa koiran hoitoon pääsyn.
  • Koiran omistaminen vaatii resursseja. Aikaa ja rahaa. Pentu täytyy vähintäänkin peruskouluttaa, ja siltikin menee aikaa ennen kuin se oppii esimerkiksi sisäsiistiksi. Lisäksi koirilla on tapana tylsyyksissään tutustua ympäristöönsä kuononsa avulla, joten kodin irtaimiston tihutyöt voivat aiheuttaa harmia ja taloudellisia menetyksiä. Ison koiran ulkoilutukseen menee päivässä minimissään kaksi tuntia. Jos sinulla ei ole aikaa, älä hanki koiraa. Nöffien turkki vaatii hoitoa, mihin menee aikaa (tai rahaa jos viet sen trimmaamoon). Laadukas koiranruoka maksaa, iso koira syö paljon. 
  • Sinulla on oltava huumorintajua ja pitkät pinnat. Koiran kanssa eläminen tuo kaikenlaista kommervenkkaa elämään, eli älä hanki koiraa minulta jos et osaa nauraa, kun keittiön kuiva-ainekaapin sisältö on levitelty keittiön lattialle tai koira pulikoi kuralätäkössä ja haluaa sen jälkeen kiittää sinua rapaisella kuonollaan.
  • Myyn pennut vain kotikoiriksi. Eli jos haluat 100 varman näyttelyjen mannekiinin tai luotto noutajan metsäkaveriksi, pyydän kääntymään kasvatusta pidempää tehneiden kasvattajien puoleen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö toivoisi kasvattieni kanssa harrastettavan. 
  • Käytän kennelliiton sopimuspohjia koirankaupassa sekä sijoituksissa
  • Pennun ostaja sitoutuu kuvauttamaan pennun virallisissa kuvauksissa (labbikset 12-18 kk, nöffit 18-24kk)
Pentuja

Uma on astutettu kesäkuussa 2023. Ruskea-keltainen pentue odotetaan syntyväksi elokuussa. Pentueen isä Kavamel Cinnamon Roll for Waterline´s "Kaneli".

Yhdistelmä koiranetissä

Alustavat tiedustelut pennuista sähköpostitse mattsson.hanna@outlook.com

 
 

Sijoituskoti etsinnässä

Etsin sijoituskotia Viville, Utuma's miss Moon Shadowille. Vivi on 1v 2kk narttu, joka on asunut kasvattajan luona koko elämänsä. Nyt olisi etsinnässä aktiivinen koti, jossa haluttaisiin harrastaa koiran kanssa mahdollisimman paljon.

Vivi on peruskoulutettu, iloinen ja toimelias juniori. Viville on tehty viralliset kyynär- ja lonkkakuvaukset tuloksin 0/0, A/B. Mitään sairauksia tai allergioita ei ole.

Sijoituskodin toivoisin sijaitsevan max.50km säteellä Hyvinkäältä. Vivi on tottunut toisiin koiriin ja olisi jopa suotavaa jos perheessä olisi toinen koira. Pikkulapsiin Vivi ei ole tottunut, vaikka heistä pitääkin.

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia, niin kerron lisää.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita